RALUCA + SEBASTIAN - ȘEDINȚĂ FOTO DUPĂ NUNTĂ

Pe Raluca și Sebi i-am remarcat la o nuntă (e greu să nu îi remarci, așa sunt de tineri și frumoși!) la care am făcut fotografii anul acesta și ne-am bucurat foarte tare când ne-au zis că vor să facem împreună o ședința foto după nuntă.

Locul pentru ședința foto după nuntă l-am ales împreună, ideea a venit ușor și firesc: o podgorie scăldată de apus și atât de liniștită, încât ne-am umplut toți patru de niște energie bună care ne-a ținut companie pe parcursul ședinței foto. 

Raluca și Sebi sunt exact așa cum par și în fotografii: calzi, deschiși, un pic timizi, simpatici, amuzanți și mai ales, extrem de îndrăgostiți! 

Pentru noi, experiență unei ședințe foto după nuntă este foarte plăcută de fiecare dată. Pentru că avem la dispoziție mai mult timp decât în ziua nunții, putem explora mai mult iar cuplurile sunt mai relaxate.

De fapt, sunt o grămadă de plusuri în organizarea unei ședințe foto după nuntă (dacă ne gândim mai bine, ar fi material de scris un aticol) dintre care amintim câteva: ți-ar plăcea să mai îmbraci încă o dată rochia de mireasă sau costumul de mire, ai vrea portrete și fotografii într-un loc în care era imposibil de ajuns în ziua nunții și poți opta pentru pantofi mai comozi, machiaj mai natural și par mai despletit. :)