NUNTĂ PORT CETATE - MONICA ȘI VICTOR ANDREI

Nunta la Port Cultural Cetate cu Monica și Victor a fost cu siguranță deosebită. Ei locuiesc de câțiva ani în Londra dar și-au dorit o nuntă tradițională acasă, pentru a fi alături de câți mai mulți apropiați și de asemenea, pentru ca prietenii lor de peste hotare să vadă cât de interesante și frumoase sunt obiceiurile și nunțile în țara noastră. 

Aranjatul miresei, hora din fața casei, ruperea turtei și alte câteva tradiții au avut loc în Craiova, acasă la Monica. Domnișoarele de onoare au ajutat-o să se pregătească pentru primele clipe când atât părinții ei cât și viitorul soț aveau să o vadă pentru prima data în rochie de mireasă. O tradiție frumoasă, care aproape de fiecare dată aduce lacrimi de bucurie pe față celor apropiați. Ceremonia religioasă a fost de asemenea în Craiova, apoi toată lumea a plecat pentru petrecerea de nuntă către moșia lui Mircea Dinescu, pe malul Dunării, la Port Cultural Cetate. Conacul este renumit pentru mâncărurile extraordinare și pentru locația înconjurată de natură. 

Experiența unei nunți tradiționale a fost completată formația Taraf de Haïdouks, una dintre cele mai cunoscute formații românești de muzică lăutărească. Prietenii veniți de peste hotare au fost super impresionați și nu s-au lăsat mai prejos la jucatul horelor. De asemenea, ei au întregit momentele emoționante cu câteva discursuri pentru Monica și Victor și un cântec compus special pentru ei. 

Ședința foto am făcut-o în cea de-a doua zi, pe malul Dunării, în ținute relaxate, cu părul răvășit după o nuntă grozavă și cu zâmbete mari pe față.