JULIE + ALEX - LEMONY WEDDING @ SI-LOUNGE

Ce frumoasă fost această nuntă și ce locație deosebită pentru petrecere au avut Iulia și Alex, în grădina de la Si-Lounge! A fost nunta detaliilor perfecte și a culorilor vibrante, nunta îndrăgostiților de ping-pong, supranumită și “Lemony Wedding”. 

Veți vedea în fotografii curtea mare și frumoasă, cu brazi înalți și cu un bar simpatic în formă de carusel în centru. Printre brazi zboară cocorii, mesele sunt decorate cu zeci de lămâi și flori minunate, iar masa de ping-pong este la loc de cinste, pentru că așa s-au cunoscut și s-au îndrăgostit Iulia și Alex în timpul facultății: jucând ping-pong împreună (și se pare că până la urmă au câștigat amândoi ♡).

Cu mirii noștri am avut o conexiune foarte drăguță și ne-am bucurat să le fim alături, să le surprindem bucuria, veselia, emoția, armonia, iubirea. Ne-au invitat la ei acasă pentru pragatiri și Alex ne-a făcut faimoasa lui cafea, în ibricul galben, un prevestitor parcă al tematicii de culoare.

Ședința foto de nuntă am făcut-o de asemenea într-un spațiu plin de culoare și lumină, pentru a întregi imaginea veselă a zilei lor.

Am scris deja că nunta asta a fost nunta detaliilor perfecte și asta mulțumită fetelor minunate de la Wedding Details și a tuturor colaboratorilor. Fetele astea sunt foarte talentate, muncesc o grămadă și au o super energie și creativitate, putând să transforme orice eveniment în cea mai bună versiune a acestuia, indiferent de concept sau tematică. 

Am tot spus-o și o repetăm cât de des avem ocazia: este o onoare pentru noi, ca fotografi de nuntă, să luăm parte la asemenea evenimente, să ne emoționăm și să ne bucurăm alături de mirii noștri și să spunem în imagini poveștile lor de nuntă.

XO,

Alexandra + Alina