DRAGA ȘI ANDREI - CUNUNIE CIVILĂ LINEA/CLOSER TO THE MOON

Draga ne-a cucerit încă de la conversația pe care am avut-o la telefon, când ne-a povestit detaliile cununiei ei și a lui Andrei. A povestit amuzată de faptul că ei vor avea de fapt două cununii într-o zi: o cununie civilă “pe bune” la Mogoșoaia, alături de frații și surorile lor și o cununie cu toată familia și prietenii, informală, pe terasă restaurantului “Linea/Closer to the moon”. Amandoua au fost pline de zâmbete, bucurie, oameni relaxați și fericiți pentru nouă familie.

Linea este un rooftop din centrul Bucureștiului, cu o priveliște panoramică foarte mișto și care este o alternativă foarte interesantă și cu mare potențial pentru o nuntă inedită, o nuntă atipică, o nuntă la înălțime.

Veselia oamenilor, soarele, norii perfecți, baloanele albe ținute de invitați, clădirile din împrejurimi, peisajul selenar al terasei și discursul prietenului “deghizat” în ofițer de stare civilă - toate au completat tabloul unui eveniment de poveste.

Chiar și discursul alternativ pentru oficierea căsătoriei a fost foarte simpatic: “Nunta: Această ceremonie, tradițională și modernă deopotrivă, serbează de fapt apropierea voastră până la identificare/fuzionare. Fericirea se multiplică atunci când este atentă la fericirea partenerului, iar fericirea cuplului așază asupra întregii comunități un cer mai senin și mai hrănitor. Iubirea adevărată este o experiență a bucuriei împărtășite și ea iradiază, că atare, în întregul spațiu din jurul sau. Este fericire pe termen lung, până la adânci bătrâneți.” Minunat, nu-i așa?!

Impresionant (nu că număr, ci ca emoție transmisă) a fost grupul de oameni participant la acest eveniment, format din prieteni buni, rude, colegi, vecini din copilărie, prieteni de familie, cu toții încântați de eveniment într-un mod aparte. Am simțit dragostea adevărată purtată de toți oamenii din comunitatea lor iar pe ei doi i-am simțit apropiați, că pe niște prieteni. Niște prieteni zăpăciți și relaxați, cum ar spune Draga.

Ca fotograf de nuntă, a fost o experiență cool, inedită, amuzantă, fotografierea unei povești de iubire care a fost mai aproape de… lună. :)