DENISA + ALEX - NUNTA THE GREEN SPOT WEDDING BARN

Denisa și Alex s-au căsătorit anul acesta la The Green Spot Wedding Barn iar noi am așteptat cu nerăbdare nunta lor, din două motive.

A fost prima noastră nuntă pe sezonul acesta, și fiecare început aduce cu sine emoții, curiozitate și bucuria surprinderii unor noi povești de dragoste. În al doilea rând, a fost și prima dată când am fost să fotografiem o nuntă la The Wedding Barn, una dintre primele locații autentice de tip hambar din preajma Bucureștiului, romantică și boemă, aproape de natură și care promite o atmosfera de basm. Nu am fost dezamăgite, detaliem îndată.

Ca fotografi de nuntă, suntem observatori și spunem în imagini povestea zilei. Și este uimitor să vezi rezultatul planificării unui asemenea eveniment, când totul merge de la sine, fiecare detaliu este la locul lui, oamenii sunt în egală măsură emoționați și relaxați, zambetele sunt la locul lor și voia bună este prezentă pe tot parcursul nunții.

Pregătirile de nuntă au avut loc în București, într-un apartament cochet din centrul orașului, unde Denisei i-au fost alături familia și cele mai bune prietene, alături de nașă. Denisa este amuzantă și relaxată și te face să te simți bine primit de îndată ce deschide ușa. Atmosfera pregătirilor a fost calmă și în timp ce i se făcea machiajul și părul am glumit și am râs, a fost foarte distractiv să îi fim alături la pregătiri.

Ceremonia religioasă a fost simplă și frumoasă, iar Denisa și Alex și-au zâmbit aproape pe tot parcursul ei.

Petrecerea de nuntă a fost inedită. Hambarul de lângă pădure, aerul curat, vremea bună (mai ales că toată săptămâna se anunțase ploaie), toate au ajutat ca invitații să se simtă minunat. Unul dintre avantajele de a face o nuntă într-un hambar este că există posibilități de distracție pentru toată lumea: și pentru cei care vor să stea afară, la aer, lângă piscină dar și pentru cei care vor să se distreze pe ringul de dans. 

Am fost plăcut impresionate de aranjamentul locației, de grija la detalii, de elementele decorative și de buna organizare. 

Ne-au plăcut mult și invitații lor, familiile și prietenii, o întreagă comunitate de oameni faini, de la mic la mare. A fost o onoare să le fim alături și să spunem în imagini povestea lor de nuntă!