POVESTEA NOASTRĂ

La început am fost colege, am devenit cele mai bune prietene şi am creat Picture This împreună. Iubim fotografia şi iubim oamenii fericiţi. Ne place frumusetea lucrurilor simple. Suntem soţii, mame, iubim călătoriile şi muzica.

Să fim martore la poveşti de dragoste este cu adevărat frumos. Există ceva magic în surprinderea câtorva momente din universul unor îndrăgostiţi.

O nuntă este o binecuvântare, o sărbătoare a romantismului, comunităţii şi dragostei.      

Ne simţim norocoase să documentăm astfel de evenimente minunate, de aceea o facem cu mult entuziasm. Această pasiune ne ajută să căutăm şi să surprindem o gamă variată de emoţii, trăiri, momente – nunţile spun întotdeauna mult mai mult decât se vede la primul zoom.


Testimoniale

Testimoniale

“Ne-am dorit o colaborare cu voi văzând ce poze frumoase ați făcut la nunta unor prieteni buni de-ai noștri. Ședința foto a decurs foarte bine, ne-am simțit relaxați de parcă am ieșit la o plimbare prin natura frumoasă, tomnatică.
Cei mai bucuroși am fost în momentul în care am primit fotografiile! Eram în aeroport și am fost foarte aproape să pierdem avionul fiind captivați de fiecare fotografie în parte. Vă mulțumim și cu siguranță ne vom mai revedea și la alte evenimente fericite!”